Home
email
Visie
Projecten
Werkwijze
Referenties
Over ons
Contact

OVER ONS

Ogink Consultancy is op 1 februari 2006 door Rob Ogink (1970) opgericht.

Hij beschikt inmiddels over ruim 10 jaar ervaring in advisering en project-management op het gebied van verkeer, vervoer en ruimtelijke ordening. Hij heeft meegewerkt of leiding gegeven aan diverse projecten met thema’s als duurzaam veilig, bereikbaarheidsvisies, stationsontwikkeling, verkennings-studies, lightrail, system engineering, risicomanagement, bundeling doel-groepenvervoer en aanbestedingen Openbaar Vervoer. Zijn kennis en ervaring en zijn netwerk staan garant voor bruikbare en direct toepasbare adviezen.

Rob Ogink is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen als verkeersplanoloog. In 1994 is hij gestart bij Knooppunt Arnhem-Nijmegen. Vervolgens 5 jaar bij Verkeersadviesburo Diepens en Okkema (nu Mobycon) adviezen verstrekt voor diverse overheden. In 2001 heeft hij de overstap gemaakt naar het detacheringsbureau Cyrus. Via Cyrus bij Rijkswaterstaat Zuid-Holland en de provincie Gelderland gewerkt.

Via cursussen als proces- en projectmanagement, management & leiding-geven en persoonlijke effectiviteit wordt de kennis en kunde regelmatig bijgespijkerd.